آموزش‌های مهارتی باید در قالب یک اکوسیستم دیده شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۲۰۱
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور:

آموزش‌های مهارتی باید در قالب یک اکوسیستم دیده شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در وبینار «آموزش مهارتی کارآفرینانه» که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد گفت: آموزش‌های مهارتی باید در قالب یک اکوسیستم دیده شده و برنامه ریزی شود.
آموزش‌های مهارتی باید در قالب یک اکوسیستم دیده شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «غلامحسین حسینی نیا» توضیح داد: در حال حاضر به دلیل نگاه مدرک گرایی در جامعه و تعدد دانشگاه ها، شاهد افزایش فارغ التحصیلان بدون مهارت در کشور هستیم که برخی از آن‌ها با مدارج بالا، برای کسب مهارت به مراکز فنی حرفه‌ای مراجعه می‌کنند که در واقع سرفصل‌های این مهارت‌ها برای افراد با تحصیلات پایین‌تر طراحی شده است.

وی افزود: یکی از الگو‌های موفق بومی سازی شده در کشور، الگوی دوگانه آلمان است که بر مشارکت حداکثری صنایع و صنوف در آموزش مهارت‌ها و ضمانت اشتغال افراد مهارت دیده مبتنی است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خاطر نشان کرد: با افزایش اجرای چنین الگو‌هایی و تغییر دیدگاه مدرک گرایی به مهارت آموزی معضل اشتغال تا حد زیادی می‌تواند حل شود

پربازدیدترین آخرین اخبار